Számvetést tartunk. Olvasottsági szempontból remek évet zártunk, több mint 830 ezer kattintás történt a Post weboldalán és akkor a közösségi médiáról már nem is beszéltünk. Megmutatjuk a 8 legnépszerűbb cikkünket és elárulunk még egy érdekességet is.

Legolvasottabb cikkeink 2020-ban:

Növekszik a fertőzöttek száma Dunakeszin. Cikkünket még áprilisban írtuk és természetesen a járványról szólt. Ekkor szenzáció volt, hogy már 8 koronavírussal fertőzött ember él Dunakeszin.

Levelet kaptunk a Kőrösi igazgatónőjétől. November 24-én elsőként számoltunk be arról, hogy a Körösi iskolában a járványheyzet miatt részlegesen áttérnek az online oktatásra. Akkor az iskola eleinte nem akart reagálni információnkra, majd önérzetes igazgatói levelet kaptunk.

Dunakeszin nem oldják fel a korlátozásokat. Ismét visszaugrunk áprilisra, ekkor jelentették be, a járvány első hulláma idején, a korlátozások enyhítését, amely azonban nem vonatkozott Dunakeszire.

Dunakeszin is érezhető volt a földrengés. A napokban történt természeti katasztrófa híre is bekerült a legolvasottabb 8 cikkünk közé. A horvátországi földmozgásokról számoltunk be, amelyek egyike halálos áldozatokat is követelt. A legnagyobbat Dunakeszin is érezni lehetett és ez nagyon érdekelte olvasóinkat.

Hozzájutottunk a dunakeszi tanárok tesztelésének adataihoz. Szintén a járvánnyal kapcsolatos exkluzív hírünk volt. Érdekesség, hogy a közösségi médiában megosztóak ezek a cikkek. Vannak, akik egyszerűen bagatelizálják a vírus jelenlétét, mások szerint az ilyen hírekről nem volna szabad beszámolni, és persze vannak olyanok is, akik még több információt várnának el tőlünk.

27 dunakeszi helyszínen pár órán át nem lesz áram. Minket is meglepett, hogy ez az egyszerű, márciusi tájékoztató hírünk ekkora érdeklődést váltott ki. Felkerült a listánk 6. helyére. Ebből is látszik, hogy a szolgáltató jellegű információkat igénylik az olvasóink és erre mutatunk majd még egy példát.

A Dunakeszin készült CNN-interjú kulisszatitkai. Az egyetlen politikainak mondható hírünk, amely bekerült a listánkba, pontosabban az Önökébe. Szijjártó Péter a városházáról adott interjút az amerikai hírtévének, és ennek a hátterét mutattuk meg. Itt is különleges, elsőként a Poston olvasható információkat és képeket osztottunk meg Önökkel.

Elfogyott a tartaléka, elköltözik Dunakesziről a mulatós rapper. Hát igen, egy igazi bulvárhír is bekerült a legjobb 8-ba. Ennek örülünk, mármint, hogy elsősorban nem az ilyen hírekre kíváncsiak, bevalljuk mi sem, de olykor olvashat nálunk is ilyesmit. Mondjuk lazításként.

Ami azonban mindent vitt az egész év folyamán, és nem is klasszikus cikk. A kompmenetrend. Éppen ezért ősszel megújult honlapunkon állandóan eléri, így bármikor megnézhető.

Reméljük jövőre is sokszor kattint majd a Post oldalaira. Tudja! “Köszönjük, hogy minket olvas!”

Előző cikkIlyen szilveszter évtizedek óta nem volt Dunakeszin, de részleges tűzijáték azért lehet
Következő cikkDélután 5-ig még beszerezheti a “kötelező” lencsefőzeléket a Duna-parton