A Mi a kavics ismét készült. Karácsony után szilveszterre is. Főztek a Duna-parton, délután 5-ig még beszerezheti a a malacot és a lencsét.

Bondár Viktor séf elmondta, hogy a reggelre megfőzött 45 adag lencse nagy része már az előrendeléssel elfogyott, így készített újabb 30-at. Van még a malacsültből és az oldalasból is, így még délután is érdemes kilátogatni a Duna-partra. Ha netán időközben minden elfogyna, azt Viktor jelzi a Facebook-oldalukon.

A vásárlókkal beszélgetve kiderült, hogy a séf személye a garancia a minőségre, s ezért jöttek el most is. Mivel megkóstoltuk mi is, ezt megerősítjük, nagyon finom az újévi kötelező menü.

Előző cikkEgymillióhoz közeli látogatója volt honlapunknak, eláruljuk, hogy melyek voltak a legnépszerűbb cikkeink 2020-ban
Következő cikkTűzijáték! Mit tapasztalt Dunakeszin?