Interjút adott Szijjártó Péter még a hét közepén a CNN-nek. A beszélgetés érdekessége, hogy azt nem a Külügyminisztériumban, hanem a dunakeszi városházán vették fel. A Post érdeklődött a nem mindennapi online-beszélgetés kulisszatitkairól.

Csütörtökön készült az az interjú amelyet a magyar külügyminiszter adott a CNN-nek. Az internet segítségével kapcsolódtak össze a riporterrel, aki a világhírű Christiane Amanpour volt. Szijjártó Péter állta a sarat a liberális újságíróval szemben, sőt, keményen riposztozott. A teljes interjút ide kattintva tudja megnézni.

A Post nem minősíti a beszélgetést, de érdeklődtünk a kulisszatitkok iránt. Az interjút csütörtökön este, magyar idő szerint 8-kor vették fel. Előtte már 4 órával megérkezett a dunakeszi városházára az amerikai hírtelevízió szerződtetett magyar stábja, tehát a költségeket is ők állták.

A pontos helyszín a polgármester irodája volt, nem mellesleg ezért, hogy a kijárási korlátozások idején ne kelljen késő estig nyitva tartani a külügy épületét. A dunakeszi városházán pedig Sipos Dávid alpolgármester vállalta a hivatalnoki időn túli munkát. A Post úgy értesült, hogy a magyar politikus elégedett volt a körülményekkel és az interjúval is. Jó hangulatban hagyta el a városházát. Az persze minket is érdekelne, hogy ön milyennek találta az interjút? Ha van kedve, írja meg Facebook-oldalunkon!