Cikksorozatunkban minden héten összeszedjük, hogy mik a dunakeszi kampány legjei – szerintünk. Mostani, utolsó véleménycikkünkben tovább szemezgettünk a helyi sajátosságokból.

Köszönjük, hogy ilyen sokan olvasták a sorozatot, aki esetleg lemaradt róla, olvassa el itt és itt korábbi összeállításunkat.

A legviccesebb szlogenje szerintünk a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak van, a “Jó lesz” mindent visz!

A legtöbb választási szabálysértést a Demokratikus Koalíció követte el: összesen négy, a szavazókat megtévesztő választási szabálysértés történt, ebből három a DK és egy a Momentum nevéhez köthető.

A legkreatívabb kampánytábla:

A legnagyobb kérdés pedig, hogy a Szociáldemokraták Pártja felszólítására visszalép-e Tonzor Péter? Ezt június 7-én 16 óráig teheti meg. Mint ismert, sajtótájékoztatójukon elmondták: „A jegyzőkönyvek szerint Tonzor Péter, a DK polgármesterjelöltje 87 millió Ft kárt okozott Heves településnek egy ír kötvényvásárlási bizniszben. A kezemben lévő jegyzőkönyvből kitűnik, hogy a károkozás megtörtént. Tonzor Péter elismerte a felelősségét, a megbízását pedig felmondták. A dokumentumok kielemzése után megállapítottuk, hogy Tonzor Péter alkalmatlan arra, hogy a dunakesziek bizalmát kérje. Felszólítjuk, hogy még a választás előtt lépjen vissza a jelöltségtől” – nyilatkozta Somogyi Zoltán Péter, a Szociáldemokraták Pártja képviselőjelöltje.

Előző cikkHeves után Gödön is befektetett volna Tonzor Péter?
Következő cikkA 8 éves kispiac mindenkit vár a közös születésnapozásra