Korábban írtunk róla, hogy a Zöld Dunakeszi Program keretében tavaly az önkormányzat elindított egy próbaprogramot, amelynek keretében a 3. számú választókörzetünkben lehetett először igényelni önkormányzati támogatással esővízgyűjtő tartályokat. A lakosság élt a lehetőséggel, így a héten már el is kezdték kiszállítani a tartályokat, és az igénylési lehetőséget kiterjesztették az egész városra.

“Rögtön látható volt, hogy a dunakesziek többsége számára fontos a környezettudatosság, rövid időn beérkezett a 100 igény. Ezt követően indítottuk a beszerzést, a héten pedig megkezdtük a kiszállítást” – nyilatkozta a Postnak a Szabó József önkormányzati képviselő.

Szabó József képviselő kiemelte, hogy a tartályhoz a szükséges csap és alkatrészek is hozzátartoznak

“Régóta gondolkodtunk egy esővízgyűjtő tartály beszerzésében, hiszen elég száraz nyarakat éltünk meg az utóbbi időben.

Nagyon megörültem, amikor megláttam a képviselő úr oldalán a felhívást, még aznap jelentkeztünk is”

– mesélte Sebesi-Zsiák Fanni.

“Büszke vagyok, hogy a körzetünkben ebben is partner volt a lakosság. Dióssi Csaba polgármester úr a sikert látva úgy döntött, kiterjeszti az igénylési lehetőséget az egész városra, így most már a Dunakeszi Kártyával a város bármely pontjáról igényelhető kedvezményesen a tartály. Az igénylőlapért keressék fel a polgármester úr Facebook-oldalát vagy a városi honlapot” – részletezte a képviselő.

Szabó József képviselő és Dióssi Csaba polgármester

A Sebesi családhoz nem először jött a képviselő, hiszen elmondása szerint a körzet fejlesztéseit illetően épp úgy számíthat aktív részvételükre, mint most, az esővízgyűjtő tartályoknál. “Ami pedig a legörömtelibb számomra, hogy nemcsak a tartályt, de egy babaköszöntő csomagot is átadhattam nekik. Isten éltesse harmadik kisfiukat, jó egészséget kívánok az egész családnak” – adta át a jókívánságait Szabó József.

A Sebesi család nemcsak a tartállyal, hanem egy babacsomaggal is gazdagodott. Harmadik kisfiuk kapta az önkormányzat babaköszöntő ajándékát Szabó József képviselőtől

Aki tehát szeretne élni a lehetőséggel, töltse ki ezt az űrlapot.

Előző cikkKözösségépítés Alsón, DAFKE módra
Következő cikk24 órás legóépítésbe kezdtek a gimnazisták