Nagyjából 3 éve kezdődött egy városi szintű játszótérfelújítási program, aminek keretében lépésről lépésre a város valamennyi játszótere megújul, vagy csinosítás, korszerűsítés történik rajta. Sok cuki homokozót építettek a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai, Kundlya Zsófia önkormányzati megbízott javaslatára új játszótérről is lehetett szavazni, legutóbb pedig az derült ki, hogy egy tűzoltós elem kerül a Szent István parkba.

Na de hol épülhet meg az űrhajó? Amennyiben a szülők úgy döntenek, a Kazinczy-Tompa utcai játszótéren. Két lehetőség közül lehet választani. Egy hagyományos, több lehetőséget biztosító mászóvár és egy űrhajós elem közül. A játszótér megújítását és a szavazást Nyíri Márton alpolgármester kezdeményezte, aki a Postnak azt nyilatkozta, hogy a közvilágítás fejlesztése is a tavaszi munkák része lesz. Szavazatát itt adhatja le.

‼️KAZINCZY-UTCAI JÁTSZÓTÉR – A városi játszótér fejlesztési program keretében a világítás fejlesztése mellett a…

Közzétette: Nyíri Márton Dunakeszi Város Alpolgármestere – 2024. február 10., szombat

“A lakosságtól azt a visszajelzést kaptuk, hogy korosztályos játszótereket szeretnének, azaz legyen játék a legkisebbeknek és a nagyoknak is. Dióssi Csaba polgármester ezért egy átfogó játszótérfelújítási programot hirdetett. Tóth Eszter főkertész szakmai irányítása mellett a képviselők és a lakosság bevonásával sorra újulnak meg ezek a parkok. Természetesen a Kazinczy utcai játszótér sem maradhat ki. Emellett valós lakossági igényekre reagálva padokkal, közvilágítással és árnyékot adó fákkal, napvitorlákkal szeretnénk még komfortosabbá tenni a játszótereket, hiszen ami a szülőknek fontos, nekünk is az” – hangsúlyozta Nyíri Márton.

Előző cikkA dunakeszi kutyakiképző legendás oktatóját búcsúztatták
Következő cikkA 90 éves Jekli Jánosnét, Róza nénit köszöntötték