Cikksorozatunk első részében a tábori felhozatalt néztük végig, most pedig az érdekelt minket, milyen játszóterek várják a kicsiket és a nagyobbakat. A kutakodás közben egy igazán jó hírre is bukkantunk, figyeljenek!

Tavaly év végén cuki homokozókat mutattunk be, idén pedig a mászókáké a főszerep, de találtunk új árnyékolót és egy felújított kedvencet is. Sőt, kérésre a nagyobb gyerekeknek is igyekszik kedvezni az önkormányzat.

Igen, igaz a hír, kész a Katonadombi trambulin. Régóta várták már a gyerekek, hát még a szülők, hogy vége legyen az ugráló felületek felújításának, de most már bátran lehet használni.

Újra használható a trambulin a Katonadombon!🙂

Közzétette: Csoma Attila – 2023. július 19., szerda

Korábban már írtunk róla, hogy új mászóvárat kapott a Móra Ferec téri és a Bajnok Géza játszótér is, a Nyíltvízi Edzőközpontba, ahol a városi nyári tábort tartják, új napvitorla került fel.

Szabó József önkormányzati képviselő egy kis bulival avatta fel az új mászóvárat a Bajnok Géza téren

Hasonló napvitorla lett a D. Ordass Lajos park homokozója felett, de ami ennél is izgalmasabb, hogy egy kisebbeknek való játszóvárat építettek be tegnap délután. A beton kötési ideje miatt még egy hétig körbe van szalagozva, de utána a gyerekeké a pálya.

Frissen telepített mászóvár a D. Ordass Lajos parkban

A Barátság útja 28. szám előtti játszótérre nagyobb gyereknek való új mérleghinta és egy klassz mászóvár is került.

A Barátság útja 28. szám előtti játszótérre két új játszóelemet telepítettek

Kérdésünkre Tóth Eszter főkertész elmondta, hogy a játszótérfelújítási program majd’ minden játszóteret érint, Dióssi Csaba polgármester kérésére pedig igyekeznek bővíteni a korosztályos játszóelemeket, tehát a kicsit nagyobbaknak is izgalmas mászókákat telepíteni.

Nagyobbaknak való forgó mérleghinta a Toldi utcai játszótéren
Előző cikkLegyen jegyző vagy jogi ügyintéző a polgármesteri hivatalban
Következő cikkBethlen Sátor segíti a külhoni és az anyaországi pályázókat, és indul a Kárpát-medencei lovasprogram!