Az önkormányzat 2023-ban is megszervezte a Dunakeszi Városi Nyári Napközis Tábort. 6 héten át, hetente 200 gyerek élvezte a Duna-parti helyszínt. Mi is ott voltunk az első napon.

A tábor július 3. és augusztus 11. között színes programokkal, tartalmas időtöltéssel várja a diákokat a korábbi, megújult táborhelyszínen, a Duna-parti Nyíltvízi Edzőközpontban.

A tábort a hagyományokhoz híven Dióssi Csaba polgármester nyitotta meg.

„Különösen nagy örömmel látom, hogy a fiúk nagy része már mezítláb van, és aktívan elmélyedt a tábor nyújtotta lehetőségekben” – jegyezte meg a polgármester, aki aztán beszélgetett még a gyerekekkel, ki, hányadik alkalommal van a táborban. Azt is elárulta, hogy idén is nagy gondot fordítottak a fejlesztésre, a biztonságra és a parkosításra, hogy minden adott legyen a felhőtlen kikapcsolódáshoz.

Rövid beszéde után megnyitotta a tábori szezont, aminek megkoronázásaként Sipos Dávid alpolgármesterrel közösen Dunakeszi Szeletemet és játékokat is osztottak a gyerekeknek.

Az eseményen részt vett Szabóné Ónodi Valéria, a DÓHSZK vezetője, aki megköszönte kollégáinak és a szervezőknek azt a profi előkészítő munkát, aminek köszönhetően hat fantasztikus hetet tölthetnek el a dunakeszi gyerekek a városi táborban.

Előző cikkÍgy látjuk mi a híres dunakeszi szabadstrandot
Következő cikkBaleset miatt torlódik a forgalom az M0-son Dunakeszinél