Bár nyárra ígérték az új éttermük megnyitását, egyelőre ez még nem történt meg Dunakeszi határában. Viszont csütörtökön belefutottunk a Burger King hirdetésébe, amelyben a dunakeszi üzletükbe toboroznak munkatársakat.

Jelen állás szerint a nyári időszakban már tudjuk fogadni a dunakeszi, illetve a környékbeli vendégeket. Pontosabb időponttal a későbbiekben tudunk majd szolgálni – írta a Postnak a cég képviseletében a The Fusion Group még január közepén.

A Bársony Kristóf által aláírt e-mailben kitértek arra is, hogy a beruházást akkor 600 millió forintra taksálták. A várható forgalomról azt közölték, hogy a “hálózatuk szempontjából átlag feletti forgalmat remélnek Dunakeszin”, hiszen több felmérés igazolta azt, hogy a helyszín megfelelő egy drive étterem kialakítására.

Az is igaz, hogy azóta elkészült az étterem mellett haladó EuroVelo 6 bicikliút is, tehát simán számíthatnak az itt kerekezőkre is, más kérdés, hogy a nyári szezonnak úgy tűnik, már annyi.

Mindenesetre most már a cég honlapján fent van, hogy takarítókat és éttermi dolgozókat keresnek, és a Facebookon is megjelentek a hirdetések.

A fizetés nem túl izmos, de sok kedvezményt is ígérnek. Például munka közbeni ingyen étkezés és 20 százalékos árengedmény a többi üzletben, ehhez társulna a kezdő, 1560 forintos bruttó órabér, de negyedév után ez is emelkedhet.

Amúgy januárban megkérdeztük a dunakeszieket és a többség örült az étteremnek.

Elmegy majd a nyáron nyíló dunakeszi Burger Kingbe?

A nyáron ismét írtunk nekik, de egyelőre nem válaszoltak megkeresésünkre. Nem csodáljuk, az építkezés csúszását nem öröm kommunikálni.

Előző cikkAz OTP besöpört egy rangos elismerést, osztja a díjazók véleményét?
Következő cikkIdegméreggel támadtak a madarakra, emberre is veszélyes lehet