Tavaly és a korábbi években is elkészítettük összeállításunkat arról, hogy mik voltak a Dunakeszi Post legolvasottabb hírei, azaz, mi érdekelte legjobban a dunakeszieket. Mielőtt átböngészi az összeállítást, szeretnénk megköszönni, hogy több mint 15 000-en követnek minket a Facebook-oldalunkon és minden évben jelentősen nő oldalunk olvasottsága. 2024-ben is számíthat ránk: utánajárunk, kérdezünk, beszámolunk.

Sokaknak meglepő lehet, de szerkesztőségünk már megszokta, hogy a kompmenetrend rendre ott van a legolvasottabb tartalmak között. Ez 2023-ban sem volt másként. Igaz, egy rövid időre az árvíz miatt szünetelt a kompközlekedés, de már minden a megszokott mederben zajlik.

Egy tragikus esemény is a lista dobogójára került. Egy váci édesanya holttestét a Dunánál találták meg. Az azt megelőző napokban több dunakeszi ismerőse is segített a keresésben, de a történet sajnos tragikus véget ért.

Ami pedig biztosan nem lep meg senkit, hogy minden idők legnagyobb Dunakeszi Fesztjéhez kapcsolódó híreink is a TOP10-ben végezték. Legyen szó a program beharangozójáról, vagy az Azahriah-koncert képeiről és a három napot felölelő tudósításunkról.

Végül, de nem utolsó sorban befért a legnépszerűbb cikkek közé a Teknős tanösvény bemutatása is.

Ha kíváncsi évértékelő cikkeinkre, kattintson ide és ide.

Előző cikkPontosították a napelemes pályázat részleteit
Következő cikkMegvan a 2024-es szelektív hulladék elszállítási rend