A fél ország kereste I. Juditot, a Vácott ismert kineziológust, Dunakesziről is többen segítették a keresést. A kétgyermekes anya szerdán, késő este tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is a keresésére indultak. Ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, a rendőrség az eltűnt emberek körözési listájára is feltette.

Egyik ismerőse az eltűnése utáni napon kért segítséget a Facebookon:

“Kedves ismerőseim!

Nagyon nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Barátnőm, Judit eltűnt VÁCRÓL, szerda este 23-tól nincs róla hír. Telefonja kikapcsolva, egész nap nincs hírünk róla! Nagyon aggódunk érte, mivel sajnos lelkileg nincs jó állapotban. Fekete hosszú kabátban (Amnesia felirat a zipzáron) és talán fekete sapkában lehet. Nagyon kérlek benneteket, ha látjátok, jelezzétek SOS nekem bármikor, éjjel-nappal.

AKÁR EGY MEGOSZTÁS IS SEGÍTHET!”

– hangzott a kétségbeesett segélykérés a közösségi oldalon. A kétgyermekes, fiatal nő eltűnését természetesen a rendőrségen is bejelentették. Annyit tudni egyelőre, hogy két éve hunyt el a férje, a kiírás szerint pedig mostanában nem volt túl jó lelkiállapotban. A kommentek alapján sorsával kapcsolatban sokan a legrosszabbat sejtették.

Több komment alapján szörnyű tragédia kezdett körvonalazódni. A Dunánál ugyanis a keresőcsapat egy holttestet talált pénteken. A rendőrség a Blikknek megerősítette: az eltűntként keresett I. Judit holttestét találták meg, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

Forrás: Blikk

Főkép illusztráció

Előző cikkMedvére vadásztak az ovisok a Duna-parton
Következő cikkMucsi Tina világa