Szabó József tanácsnok, önkormányzati képviselő a DÓHSZK munkatársaival együtt hosszú évek óta szervezi meg a karácsonyi adománydoboz akciót. Dióssi Csaba polgármester, Erdész Zoltán, Nyíri Márton és Sipos Dávid alpolgármesterek mint magánemberek régóta vesznek részt az akcióban.

Kállay Gyula bácsi kezdte el azt a hagyományt, hogy mint sikeres vállalkozó, pénzbeli adománnyal segíti a nehezebb körülmények között élő dunakeszieket. Dióssi Csaba elmondta, hogy bár Gyula bácsi elhunyt, szeretnék ezt a hagyományt továbbvinni, amíg erre lehetőségük van. Így az iskolakezdési adományakció és az élelmiszerbank gyűjtése után most is támogatták a dunakeszi családokat.

Kállay Gyula bácsi 2016-ban. Éveken keresztül jelentősebb pénzösszeggel segítette a rászorulókat

De nemcsak a felnőttekre, hanem gyerekekre is gondoltak. A városban élők adományaiból a DÓHSZK munkatársai személyre szóló csomagokat állítottak össze, amiket a gyerekek nagy mosollyal, csillogó szemekkel fogadtak.

A végén egy koncertet is kaptak a gyerekek.

Aki még nem adta le az adományát, ne legyen csalódott, még mindig fogadják a felajánlásokat, és folyamatosan osztják ki azokat.

Előző cikkThaiföld – Dunakesziről is egyre többen választják ezt a mesés úticélt
Következő cikkTöbb mint 400 fát ültetnek el még idén