Több mint 30 csapat, talpalávaló és 6000 adag étel volt a II. Dunakeszi Mindmegeszi toroskáposzta- és böllérversenyen. A pálinkákat csak kollégánknál számoltuk, de a hangulatból úgy láttuk, pálinka is, forralt bor is fogyott bőven. Bár sokan azt vallották, egy ilyen eseményen nem a díjak, hanem a részvétel a fontos, mutatjuk, kik nyertek.

Az eseményen nemcsak dunakeszi csapatok indultak, itt volt Fót önkormányzata is Fóti Kolbi néven, de a testvérvárosokból, Székelykeresztúrról és Stary Saczból is érkezett egy-egy delegáció, hogy megmutassák, nálunk milyen egy finom disznótoros. Természetesen képviseltette magát a dunakeszi önkormányzat is Dióssi Csaba polgármester vezetésével, de voltak helyi cégek és baráti társaságok, profik és amatőrök egyaránt. A legjobb pillanatokról készült képes galériánkat itt érhetik el, mostani cikkünkben pedig az eredményekről is beszámolunk. Azonban előbb nézzék meg a pálinkaszámlálóval ellátott videós összeállításunkat.

Győztesek

közönségdíjKavicsülök lecsücsülök
a legjobb böllérHolt Sertést Töltők Társasága
a legjobb hurkaHasutasok
a legjobb kolbászArkangyalok
a legjobb pecsenyeFóti Kolbi
a legjobb toroskáposztaAmi marad, az harag – A Favágók
a legjobb orjalevesAgribusiness Club
a legjobb tepertőHúslincák
a legjobb fogópálinkaHolt Sertést Töltők Társasága
a legjobb sós süteményTrendi Disznók
a leggyorsabb feldolgozásVagány Sertés Darabolók
a legszebb tálalásCsurgó’s Tore
a legtisztább sátorStary Sacz
a legfrappánsabb névKispiacos Kafa Kofák
a legbarátságosabb csapatSzékelykeresztúr
a legjobb resztelt májBolgár Böllérek

Az eseményen hajnali öttől ment a munka, a buli pedig nagyjából 9-10 óra körül kezdődött, és egészen este hatig lehetett ropni Mentős Lacira vagy éppen a 3+2 autentikus nótáira. Ha tetszett az esemény, de akkor is, ha nem, ide kattintva írja meg meg, a Dunakeszi Programiroda várja a véleményét!

Előző cikkKülönleges ajándékot hoztak magukkal a lengyel testvérváros küldöttei
Következő cikkHa koreai autója van, ez a szerviz a legjobb választás