Szeptemberben nyitja meg kapuit az ország legnagyobb középiskolai komplexuma. Dióssi Csaba polgármester már közel 2000 embernek mutatta be az épületeket, az érdeklődés azonban még továbbra is óriási.

A kivitelező céggel egyeztetve még néhány látogatásra lehetőség nyílt, ezt követően az épület berendezése következik, a bejárás így nem lesz lehetséges. Bejárást tart Sipos Dávid alpolgármester, Nyíri Márton alpolgármester, Szabó József önkormányzati képviselő, a beruházást koordináló csapat tagja, Kundlya Zsófia, lakossági kapcsolatokért felelős önkormányzati megbízott, Pethő Krisztián, Seltenreich József és Juhos Márton önkormányzati képviselők.

😇Nem lehet megunni, minden egyes bejárás új élményt, új kérdést, új gondolatot ébreszt. 📌2 iskola 📌 2 sportcsarnok 📌 1 uszoda 🌿több ezer fa és cserje telepítése #SZAKÉRTELEM #dunakesziértünképül

😇Nem lehet megunni, minden egyes bejárás új élményt, új kérdést, új gondolatot ébreszt. Örömmel mutattam be most is büszkeségünket, a Diáknegyedet! 📌2 iskola 📌 2 sportcsarnok 📌 1 uszoda 🌿több ezer fa és cserje telepítése #SZAKÉRTELEM #dunakesziértünképül

Közzétette: Dióssi Csaba – 2024. május 13., hétfő

Mutatjuk, hol vannak még szabad helyek.

Ha cikkünk megjelenése után betelik egy időpont, akkor az űrlapot megnyitva azt az üzenetet fogja találni, hogy a férőhelyek beteltek, ilyenkor érdemes még megnézni a többi űrlapot is.

Május 24.: jelentkezési link

Május 28.: jelentkezési link

Előző cikkRendőrnap, Halász Judit, új mesekönyv és Zokni kutya – elképesztő hétvégéje lesz a gyereknek Dunakeszin
Következő cikkKoreai és japán autók javításában verhetetlenek már 25 éve