Reméljük, mindenki kialudta az eseménydús hétvégét. Ha nem akar rideg közlekedési híreket olvasni, nézze meg a Feszt pénteki és szombati képeit, vagy a három napot átfogó beszámolónkat. Amennyiben viszont autóval közlekedik a városban, ezt a cikket most alaposan olvassa végig.

Az alagligeti egérutat újra lezárták

Ideiglenesen forgalomba helyezték az Alagligeti elkerülő utat a Feszt idejére, de még várni kell a végleges műszaki átadásra, így újra visszazárják a forgalomba helyezésig. Lényeg: még egy kis ideig ne menjen arra.

Lezárják a Zerkovitz utca bejáratát

Amit szintén jobb elkerülni, az a Kossuth-Széchenyi utcák kereszteződése, itt ugyanis mától, azaz szeptember 11-től várhatóan két hétre lezárják a Zerkovitz utca bejáratát.

Sipos Dávid szerint a körforgalom az előre megszabott ütemezés szerint halad

“Ma délelőtt előreláthatólag két hétre lezárják a Zerkovitz utca bejáratát a Kossuth Lajos utcánál. A Kossuth-Széchenyi körforgalom építésnél tartják az ütemet, most újabb szakaszhoz érkeztünk. Bízom benne, hogy néhány hét múlva túl leszünk a nehézségeken, és egy új, biztonságos csomópontot használhatunk” – írja közösségi oldalán Sipos Dávid alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

További forgalomkorlátozások a városban

Az SZTK csomópont aktuális híreivel is hamarosan kiegészítjük a cikkünket, úgy tudjuk, ott is változások várhatók.

A Klapka utca megnyitására úgy tudjuk, még pár napot várni kell. Emiatt az Iskola utcai parkolók átépítését is elhalasztják, hogy egyszerre ne legyen a két terület lezárás alatt.

Cikkünket folyamatosan frissítjük.

Előző cikkKutyatartástól a gyógyteáig – Ökosziget várja a fesztiválozókat
Következő cikkIgazi, nagybetűs fesztivállá nőtte ki magát a Dunakeszi Feszt