A Dunakeszi Feszt második és harmadik napján a környezetvédelmi sátor környezettudatosságra és a környezet fontosságára hívja fel a fesztiválozók figyelmét. A program szervezői környezetvédelmi edukációs játékokkal várják főleg a kisgyermekes családok apraját-nagyját.

 „A felnőtteket és a gyerekeket egyaránt várjuk a fesztiválnak ezen a kis ökoszigetén”- újságolta Nyíri Márton alpolgármester a környezetvédelmi sátorral kapcsolatban, aki portálunknak arról számolt be, hogy főleg kisgyermekes családok látogatják meg a zöld sátor programjait. A program szervezői olyan edukációs célú játékkal ismertetik meg a gyerekeket, amelyek a környezettudatosságról, a felelős állattartásról, ezen belül pedig a felelős kutyatartásról szólnak.

Gyógyteákat is lehet készíteni a Dunakeszi Feszt ökoszigetén

„Olyan játékokkal telepedtünk ki, amelyek a városunk iránti környezeti felelősségvállalást erősítik” – mondta Nyíri Márton.

Nyíri Márton környezetvédelemért felelős alpolgármester csapatával egy ökoszigetet hozott létre a Dunakeszi Feszten, ahol a gyerekekre is gondoltak

Szombaton a ZöldEb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület munkatársaival találkozhattak a látogatók, akik kifejezetten kutyás játékokkal, ügyességi játékokkal, kutyás dominóval, felelős kutyatartás-színezővel érkeztek, de ezen kívül a sátorban bőséges gyógyteakínálat közül is válogathatnak a családok, sőt, nemezelésre is van lehetőség.  A zöld Dunakeszi kvíz nyerteseit vasárnap este sorsolják ki, a szerencsés nyertesek családi állatkert belépőt nyerhetnek.

🙂❤FESZT – …folytatódott a tegnapi kisgyermekes családi dömping kis környezetvédelmi sarkunknál. Megmondom őszintén,…

Közzétette: Nyíri Márton Dunakeszi Város Alpolgármestere – 2023. szeptember 10., vasárnap

A fesztivál 3. napján, szeptember 10-én 10 órától 16 óráig várják a családokat a szervezők a környezetvédelmi sátorban, ahol a Dunakeszi Civilek Az állatokért Egyesület munkatársaival is megismerkedhetnek.

Előző cikk“Valami van a levegőben, valami, ami éjjel összerak” – Nagyot szólt a Feszt második napja is
Következő cikkÚtlezárások a városban