Ahogy azt már többször írtuk, idén tavasszal több önkormányzati utat aszfaltoznak újra. Már néhány felújítás elkészült, mutatjuk, mikor, melyik szakasz a következő, hol számíthatnak lezárásokra.

Az első a Barátság útja 35-45. szám közötti szervizút volt. Ezt követte a Vasút utca, és zajlik a Kőrösi köz felújítása is, a parkolási megoldásokkal egybekötve.

Mai helyzet a Barátság 35.-45. előtt! Már kértem, hogy a forgalmi rend kialakítása se maradjon el, ha kész! Kérem ne parkoljanak a gyalogosok részére kijelölt szakaszra!‼️🤝👍💙💚

Közzétette: Seltenreich József “A Lakótelep Szíve” körzet Önkormányzati Képviselője – 2024. március 28., csütörtök

A Kossuth Lajos utca bár állami út, itt is vállalt magára a felújításból bőven a város, hogy végre jobb legyen a helyzet. Most a Rákóczi út van soron.

Dióssi Csaba a Kossuth Lajos utca felújításáról: “Nem hozzánk tartozik, de együttműködésben a Közúttal, saját forrásunkból megcsináltuk. Elmentünk a falig és megérte”

Április 9-én a Szent Imre tér és a Hunyadi utca közötti Rákóczi úti szakaszon a burkolat felújítása elkezdődik – olvasható az önkormányzat közleményében. A munkálatok előreláthatóan május 3-ig tartanak. A lezárások szakaszosan fognak megtörténni. A munkaterület szakaszán tilos az átjárás balesetveszély miatt, de az itt lakók továbbra is behajthatnak a kivitelező forgalomirányításával.

A szakaszon munkagépek fognak közlekedni, az aszfalt felmarása idején pedig fokozott zaj- és porhatás lesz tapasztalható. Az önkormányzat türelmet és megértést kér a lakosságtól.

Előző cikkHatalmas tűz miatt késnek a vonatok a dunakeszi vonalon
Következő cikkÚjra a világ tetején a dunakeszi Musztáng Sportegyesület felnőtt női nagyformációs csapata