A Rock’n Roll Világszövetség égisze alatt a Magyar Táncsport Szakszövetség társrendezésében a soroksári sportcsarnok adott otthont az akrobatikus rock’n roll sportág 2024. évi első világversenyének.


A Musztáng Sportegyesület női nagyformációja az “All In” a hazai kvalifikációs versenyek után nagy várakozással és reményekkel vágott neki a magyarországi viadalnak. Be is váltották a hozzájuk fűzött reményeket, hiszen már az első selejtező kör után a legelőkelőbb helyről várhatták az esti döntőket. A finálé harmadik tánckörében pedig egészen hihetetlen produkcióval álltak elő, amelyet a nemzetközi pontozóbírói gárda igen magas pontszámmal jutalmazott. A John Travolta témáját feldolgozó koreográfiájukat a döntő további köreiben táncoló csapatok nem tudták felülmúlni, így 2017 után újra világkupagyőztes-formációja lett a Musztáng Sportegyesületnek.

A verhetetlen csapat tagjai: Helembai Boglárka, Poncz Zsófia, Őzse Dorka, Mészáros Eszter, Batka Réka, Orbán Dóri, Orbán Réka, Takács Kitti, Jung Boróka, Gärtner Dalma, Dunca Kornélia Jázmin, Molnár Dóri, Veres Alíz, Czirják Tímea, Van Uden Nadine, Székely Alexandra.

Gratulálunk Györkös Eszter es Sárfy Krisztina edzőknek!

Előző cikkÚjabb utat újít fel az önkormányzat
Következő cikk25. alkalommal rendezték meg a Dunakeszi Helytörténeti Vetélkedőt