Sokan emlékezhetnek rá, hogy Kundlya Zsófia édesapjával, Kundlya Jánossal a COVID-járvány időszaka alatt is gondolt a szépkorúakra, és ingyenes tornákat tettek közzé videós formában. A járvány alatti bezárások ideje már a múlté, de az érdeklődés nem hagyott alább. A jubileumi tornára a gyerekek is csatlakoztak.

Kundlya Zsófiát sokan ismerhetik a városi rendezvények háziasszonyként, vagy a VSD Cheerleaders szakosztályvezetőjeként. De nemrég egy új feladatkörben is igyekszik tenni szűkebb és tágabb lakókörnyezetéért. Lakossági kapcsolatokért felelős önkormányzati megbízottként egy új játszótér létrehozásáért dolgozik. De térjünk vissza a tornára.

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán több ízben végzett szakember azt tapasztalta, hogy a mai napig sokan kattintanak a régi videókra, keresik az újakat. Ezért a Telekeszi TV-vel közösen úgy döntöttek, újraindítják ezt a lehetőséget.

Jubileumi senior torna

Ha nem szeretnének újabb 3 évet várni a következő videóra, kérem jelezzék egy lájkkal vagy kommenttel, hozzászólással!😉👍❤️ #seniortornazsofival #seniortorna #tornázzbölcsen #együttmozgás #átmozgatás #szeretemasportot

Közzétette: Senior Torna Zsófival “Tornázz bölcsen” – 2024. február 7., szerda

Ha szeretné ön is kellemesen, biztonságosan átmozgatni magát, akkor kövesse be Zsófi oldalát, és egy kattintás után már indulhat is a torna.

Előző cikkA KSH munkatársai felmérést végeznek Dunakeszin
Következő cikkEnyhült az időjárás, újra elkezdődtek a járdaépítések