Az önkormányzat hosszú évek óta szervez nyári táborokat, hogy a szülők dolgák megkönnyítse a nyári szünetben. Eddig ez a Duna-parton volt, most viszont a megszokott helyszín mellett kipróbálják, hogy milyen, ha a Balatonhoz viszik a gyerekeket. Amit ígérnek: szórakozás, játék, sport és pihenés a város saját, közvetlen vízparti balatoni üdülőjében. A díj 70.000 forint, mutatjuk a részleteket.

Az önkormányzat hagyományteremtő céllal idén először városi gyermektábort hirdet a saját üdülőjében, Balatonakarattyán. A hirdetmény szerint a Balatoni Önkormányzati Tábor (BÖT) várja a 9-13 év közötti dunakeszi általános iskolás gyerekeket 2023. augusztus 14-21-ig. “Garantált a vízparti pihenés, szórakozás, játék és sport pedagógusok felügyeletével. A táborozó gyermekek számára a fürdés és a sport mellett kézműves és egyéb tematikus programokon való részvétel is biztosított lesz. A részvételi díj 70.000 forint, amely tartalmazza az oda- és visszautat, a napi háromszori étkezést, a szállást és a foglalkozások díjait” – olvasható a tájékoztatóban.

A városi üdülőben eddig is sok sportos, illetve művészeti tábort szerveztek

A részvételi szándékot a szervezők egy előzetes jelentkezési lappal mérik fel, amelynek beérkezési határideje: FRISSÍTVE: 2023.05.10.

Beküldési cím: sportigazgatosag@dunakeszi.hu

Az elbírálás eredményéről a szervezők válasz e-mailben értesítik a szülőket. Sikeres jelentkezés esetén a hivatalos jelentkezési lap is csatolva lesz.

Az előzetes jelentkezési lap itt letölthető.

Előző cikkHalálra késelte barátnőjét – vádat emeltek ellene
Következő cikkA viharos szél nem kímélte a tűzoltókat