22 szakosztály, 26 sportág, több mint 5000 sportoló és sikeres együttműködések fémjelzik a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) nevét. A Post is rendszeres ír az elért sikerekről, és az egyesület erős közösségéről, azonban most egy különleges országos elismerést is bezsebelhettek.

Temesvári István 2013-ban lett az akkori Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesület elnöke, majd 2016-ban önkormányzati együttműködéssel jogutódként megalakult a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD), akkor 7 szakosztállyal és 300 sportolóval. Az eltelt 6 év alatt a szakosztályok száma 22-re, a sportágak száma 26-ra, sportolóik száma pedig csaknem 5500-ra emelkedett.

Ez idő alatt a VSD országos szintű sportegyesületté nőtte ki magát, mind a sportolói létszámot tekintve, mind az elmúlt évek szakmai munkájának, sikereinek tekintetében is. Temesvári István és csapata hatalmas előrelépéseket tett az infrastruktúra gazdagításában is. Egy kézilabdacsarnokot, egy futsalcsarnokot, és egy nyíltvízi edzőközpontot is sikerült felépíteni és működtetni az elmúlt években. A díjat odaítélő szakmai grémium szerint Temesvári István hihetetlen elhivatottsággal és odaadással végzi a munkáját, melyek mellett határozott és hatékony vezetőként a hosszútávú sikerek felé vezeti az egyesületet. Az elmúlt 10 év munkássága és eredménye alapján érdemelte ki az egyesület a SOSZ közösségi sportszervezeti díjat.

Előző cikkÚjra rosszul lett egy dunakeszi hölgy, a tűzoltók segítettek neki
Következő cikkVarázspálca díjat kapott a Kőrösi iskola nevelőtestülete