A könnyebb hazajutás érdekében idén is kivonult a Lime-flotta a rollereivel a Dunakeszi Fesztre. Az érintett 3 napra a bevezetett Lime roller parkolási rendet a szolgáltató Dunakeszin belül átmeneti időre felfüggesztette. A rollereket biztosító Lime Technology Kft. Operations Managerével, Irmai Krisztiánnal beszélgettünk.

Hogyan értékelné az idei fesztivált?

Összességében a Dunakeszi Feszten második vagy harmadik alkalommal voltunk. A fő koncepciónk, amit a polgármester úr is támogatott, az volt, hogy ne autóval menjenek a látogatók a fesztivál helyszínére, hanem alternatív közlekedési eszközzel, kerékpárral vagy rollerrel. Az összes rollerünket elvitték a helyszínről, sőt, volt, aki azzal is ment oda.

Hány darab rollerrel vonultak ki?

Körülbelül 30-40 rollerrel érkeztek a helyszínre, mi pedig egy kis flottával, körülbelül 250 rollerrel voltunk jelen, amivel 500 utazást tettek meg.

Rekordszámú résztvevő volt az idei Dunakeszi Feszten

Mi volt a leghosszabb út, amit regisztráltak?

Volt 12 perces utazás is, ami alatt 20-25 km/órás sebességgel egy viszonylag nagyobb távot is meg lehet tenni.

Voltak balesetek a fesztivál ideje alatt?

Balesetekről nem tudok Dunakeszin, minden rendben zajlott.

Hogyan látja a helyi viszonyokat, szeretik a rollereket Dunakeszin?

Nagyon pozitív tapasztalataink vannak Dunakeszin. Amióta felfestésre kerültek a gyűjtőpontok, azóta szinte alig tapasztaltunk problémát. Folyamatosan kommunikálunk az önkormányzattal is, ha valamelyik roller rossz helyen van, áthelyezésre szorul, ilyenkor azonnal intézkedünk.

Előző cikkA polgármester nem várt tovább – Újra járható a Klapka utca
Következő cikkKözel 50 programmal készül idén a művelődési központ