Péntek reggel meghalt Berki Krisztián. A médiaceleb 41 éves volt, a halálhírét péntek reggel a rendőrség is megerősítette. Az éjjel meghalt M. Richárd is, aki a Dózsa györgy úti gázolóként híresült el. A börtönben hetek óta kómában volt.

Berki Krisztánnal kapcsolatban azt írja az Origo, hogy a rendőrség haláleset miatt tart szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt. A lap viszont azt is írja, hogy a 9. kerületi házban lakók napok óta veszekedést hallottak és korábban voltak már kint a rendőrök.

A rendőrség megerősítette, hogy a médiaceleb közelében drogot találtak, ennek mikéntjét vizsgálják.

Berki Krisztián édesanyját lesújtotta a hír. A celeb édesanyja azt mondta: Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam. Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom, nem volt beteg, nem volt semmi baja – mondta az édesanya a Blikknek.

Dietz Gusztáv lila öves brazil Jiu-Jitsu MMA harcos 2018-ban, a TV2 Legbátrabb páros című műsorában versenyzett feleségével, Laky Zsuzsival Berki és kedvese, Mazsi ellen. A Borsnak felelevenített egy esetet. Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett Krisztián. Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz.

A bulvárlapok arról is írnak, hogy 9 éves lánya találta meg apja holttestét a lakás erkélyén hajnalban, amikor felébredt és inni szeretett volna.

Címlapképünk a BudaPestkörnyéke.hu felvétele.

Előző cikk11 dolgozójától vált meg a Járműjavító az ukrajnai háború miatt, itt a hivatalos közlemény
Következő cikkA Sziget Ukrajna mellett áll, két év után idén újra megrendezik a fesztivált