Az alsói klubházon idén újabb felújításokat végez az önkormányzat. Első lépésben kifestették a belső helyiségeket, beállították a nyílászárókat, és még májusban laminált parketta kerül az emeleti közösségi helyiségek padlózatára a régi hullámos, elhasználódott linóleum helyére.

Úgy tudjuk, hogy a jelenlegi piros linóleum 1981, a közösségi ház megnyitása óta borítja a padlót. A klubházat a DAFKE bérli, ezért Benkő Tamás önkormányzati képviselő az egyesület elnökével, Sümegi Miklóssal és a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit. Kft. munkatársával egyeztett a helyszínen.

Benkő Tamás képviselő helyszíni egyeztetést kért a felújítással kapcsolatban

“Szívügyem a Muskátli utcai klubház sorsa. A 11 esztendővel ezelőtt időközi képviselő-választáson indultam először a körzet egyéni önkormányzati képviselői mandátumáért. Már akkor is az egyik fontos helyi közösségi célom volt, hogy az 1981-ben az itt lakók összefogása eredményeként megépült klubházat a lakosság szolgálatába állítsuk. A 2013. március 24-i megválasztásom után ezt az év októberére meg is valósítottuk. Az intézmény azóta is a helyiek érdekében, a helyiek révén üzemel. Az épületben működik az alsói háziorvosi rendelés és a védőnői szolgálat is, az egyesület pedig rendszeresen szervez foglalkozásokat, rendezvényeket ide. Éppen ezért folyamatosan kisebb-nagyobb felújításokat végzünk el az épületen, így külső és födémszigetelést, új színt, új nyílászárókat, valamint a közelmúltban hatékonyabb fűtési rendszert is kapott a klubház” – részletezte a képviselő.

Előző cikkJótékonysági árverést tartottak a dunakeszi gyerekek alkotásaiból
Következő cikkAz év körforgalma lehet a Kossuth-Széchenyi körforgalom