A Dunakeszi Feszt harmadik napján már elég erős szél volt a területen, néha az eső is eleredt, de a változékony időjárás sem riasztotta el az embereket. A hétvégét nyereménysorsolással és Follow the Flow koncerttel zárták a szervezők.

A legtöbb dolog ma is megtalálható volt a szombati naphoz képest, de voltak újdonságok is.

A Friss csapat is kitelepült a Fesztre. Ők a gyümölcs- és zöldségfogyasztást népszerűsítették

Ma tartotta a sportválasztó napját a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD), ahol bepillantást nyerhettünk a szakosztályok kínálatába.

A Generali szűrőbusz folyamatosan várta azokat, aki a vizsgálatokon szerették volna megtudni, milyen az egészségügyi állapotuk.

A NAV kutyásbemutató – mint mindig – most is nagyon menő volt, főleg a kisgyerekes családok körében.

A terület közepén a VOKE József Attila Művelődési Központ, a DunaArt Galéria és a Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár közösen alakította ki a “kultúra szigetét”. Itt filléres könyvvásár, kiállítás, meseolvasás és kellemes beszélgetések várták az érdeklődőket.

Ma pótolták be az augusztus 20-án elmaradt 120 éves ember című zenés produkciót. Erről bővebben is beszámoltunk.

Az esti koncert előtt Dióssi Csaba köszöntötte a jelenlévőket. Bevallotta, hogy 11,5 évvel ezelőtt, amikor egy asztalnál ülve megálmodták, hogy legyen a városnak egy saját fesztiválja, nem gondolták volna, hogy egyszer a Dunakeszi Repülőtér hatalmas területe kell ahhoz, hogy beférjenek a látogatók. Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés, és ez nagyon jó visszajelzés.

Megköszönte elsősorban a nézőknek, hogy idén is eljöttek, valamint a szervezőknek és a lebonyolító Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársainak is.

Ezt követően Tuzson Bence országgyűlési képviselővel közösen kisorsolták a fődíjakat, egy Merida kerékpárt és egy rollert. Erről ITT írtunk bővebben.

A kerékpár nyertese Tóth Alex, akinek édesanyja vette át a díjat

Az egész hétvégét a Follow the Flow koncertje zárta. Sokan eljöttek a koncertre, de sajnos az utolsó pár számot elmosta az eső.

Jó koncertek, érdekes kiállítók, vidámpark, finom ételek, italok és jó beszélgetések – ilyen volt az idei Dunakeszi Feszt.

Ha érdekli, mi történt a többi napon, olvassa el a tudósításunkat, írásunkat a 7próbáról vagy a beszámolónkat a Tankcsapda koncertjéről.

Előző cikkMegvan a Dunakeszi Feszt nyertese
Következő cikkGázolás Dunakeszi-alsó közelében