Valószínűleg sokak naptárjában nagy betűkkel be van vésve, hogy a városi óriás gyereknap május 28-án, vasárnap lesz a Katonadombon. Azonban nem elhanyagolható a mostani hétvége sem, ami a felhozatalt illeti. Összegyűjtöttünk néhány kedves és szerethető programot, mutatjuk.

FFAMI családi nap

Május 20-án, szombaton tartja a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola (FFAMI) a családi napját. Délelőtt 10-13 óra között játékos feladatokkal, hangszer- és táncbemutatókkal, koncertekkel várják a gyerekeket és a szüleiket az iskola udvarán.

II. Családi KRESZ-nap

A Szeretem Dunakeszit Egyesület II. Családi KRESZ-napját szintén május 20-án tartja a Kőrösi iskola udvarán. Erről már készítettünk is egy részletesebb ajánlót, ezt itt olvashatják. Röviden pedig: a szervezők egy előgyereknapot tartanak a biztonságos közlekedés jegyében, ennek megfelelően sok érdekes és izgalmas, nem utolsó sorban hasznos programmal készülnek a kicsiknek.

Barátságos Kőrösi Forgatag

A KRESZ-nap mellett szintén a Kőrösi iskola ad otthont a Barátságos Kőrösi Forgatag rendezvénynek is. Ez egy bolhapiac jellegű esemény, ahol használt ruhákat, játékokat lehet venni, vagy például becsületkassza alapon lehet könyveket vásárolni a művelődési házban működő fiókkönyvtár támogatására. A vásár 8-13 óra között lesz elérhető.

Barka gyereknap

A Barka állatsimogató sem május utolsó, hanem utolsó előtti vasárnapján tartja a gyereknapi rendezvényét. Facebook-eseményükben ezt írják: “Készülünk sok-sok programmal, lesz arcfestés, állati bemutatók, rodeóbika, amit kipróbálhatnak kicsik, nagyok, szülők és nagyszülők is!” Részletes programot itt találnak.

Előző cikkVarázspálca díjat kapott a Kőrösi iskola nevelőtestülete
Következő cikkFöldszint címmel nyílt kiállítása Salamon Györgynek a Kőrösi iskola aulájában