Óriás munkagépek, vitorlázó repülő, vidámpark, állatsimogató, interaktív játékok, ugrálóvárak, rendőrségi programok, tánc, színpadi műsorok, sárkányhajózás és nyílt nap a Dunakeszi Járműjavítóban a gyereknap alkalmából Dunakeszin.

Óriás gyermeknapra számíthatnak idén is a dunakesziek. A Dunakeszi Programiroda szervezésében óriás munkagépek, vitorlázó repülő, vidámpark, állatsimogató, interaktív játékok, ugrálóvárak, rendőrségi programok, tánc és felhőtlen szórakozás vár a családokra május 28-án, a Katonadombon. Fellép az Iszkiri Gyerekzenekar, előadást tart az Ametiszt Bábszínház, és koncertet ad a dunakeszi Kölyök Utca gyerekzenekar is.

A gyereknap alkalmából a Dunakeszi Járműjavító nyílt napot tart, hiszen nincs olyan gyermek, aki nem lenne a vonatok szerelmese. Bemutatnak épülő vasúti kocsikat, mozdonyokat, de a híres ereklyeszállító másolatát, az aranyvonatot is közszemlére bocsátják. A gyárlátogatásra a Katonadombról induló Dotto városnéző vonattal is eljuthatnak, de aki a járműjavítóban kezdi a programot, ő is átdottózhat a Katonadombra. Az első vonat 10.00 órakor indul.

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel a Dunakeszi Sárkányhajó Egyesület tagtoborzó nyílt. napot tart a szabad strandon, 10:00 és 13:00 óra között várják a gyerekeket és a szüleiket, hogy kipróbálják az evezést a látványos 20 fős hajóban.

Keresd a matricát!

A megígért matricagyűjtés sem marad el a Gyűjtsd össze Dunakeszit! matricás albumhoz. A majálison szerzett tapasztalatokat felhasználva a szervezők a gyereknapon több helyen is létesítenek matricapontot, valamint az önkormányzat sátrában matricavásárlási lehetőséget is biztosítanak.

Színpadi programok:

10:00 Ametiszt Bábszínház
11:30 Kölyök Utca gyerekzenekar
13:00 Dunakeszi Cheerleader Team ovis bemutató
13:25 Víz világnapja rajzpályázat és Föld napja fotópályázat eredményhirdetés
13:55 Fazekas Iskola Német Nemzetiségi néptáncfellépés
14:10 Origo Dance
14:25 GDSE Tánciskola
16:00 Iszkiri gyerekzenekar
17:20 Mosolyvár Óvoda – “Így tedd rá” táncbemutató
17:30 Generációk tánca – REdit
17:50 Ütős Gang – Bárdos Lajos Általános Iskola Godán Sándor növendékei
18:20 Szabó Kíra Vivien légtorna-bemutató
18:30 VSD Cheerleader Team

A Dunakeszi Járműjavító nyílt napi programjai

  • – gyárterület bejárása kisvonattal,
  • – kiállított vasúti kocsik, köztük az ereklyeszállító Aranykocsi megtekintése,
  • – a DJJ-múzeum látogatása,
  • – a Dunakeszi Szimfonikusok gyermekelőadása 10.00-12.00.

Fontos információ: a Dunakeszi Kártya érvényesíthető lesz a vidámparki eszközökre.

Előző cikkOrszágos konferencián mutatták be a Dunakeszi sportmodellt
Következő cikkKutyakiválasztási napot tart a rendőrség Dunakeszin