Hivatalosan is megnyitották a Katonadombon a város 45. születésnapját ünnepelendő rendezvényt. Az időjárás nem segített, a zuhogó eső miatt csak az igazán elszántak jöttek ki a rendezvény helyszínére. A Bagossy Brothers azonban minden esőnél erősebbnek bizonyult, megtelt a Katonadombon felállított sátor.

Délelőtt a Futakeszivel indították a sportosak a szülinapi programot.

Délután a kicsiknek kiírt rajzverseny eredményhirdetése zajlott, erről itt számoltunk be részletesen.

Az időjárás most nem kedvez nekünk, de a szülinapi tortát megígérte Tuzson Bence a születésnap hivatalos megnyitóján. Csak pár mondatot mondott emlékeztetve az új iskolákra, az uszodára, és a most épülő duplagimnáziumra. Ez a város nagyon jó kezekben van – zárta a szavait.

Halmozottan sérült gyerekeket támogató Veni Vidi Vici Alapítvány képviselője arról beszélt a születésnapi megnyitón, hogy szeretnék megköszönni a városnak az elmúlt 4 éves támogatást. Épülettel, pénzzel és iskolai bemutatkozással segítették őket.

Puskás Balázs bemutatta azt a fotót, amelyen Gera Zoltán korábbi válogatott labdarúgó látható egy kerekesszékes kisfiúval. Eljött Gera Zoltán, aki arról beszélt, hogy a fotó 3 éve készült. “Jobb emberként mentem el a fotózásról” emlékezett arra a pár órára, amit együtt töltött Bálinttal, a kisfiúval. A fotót átadták a városnak.

A város tortája

Délután volt torta, a város süteményéből bőven jutott mindenkinek, de aztán a Bagossy koncertre megtelt az eső elől védettséget biztosító sátor, ez akár 1000 embert is jelenthetett.

Előző cikkÁtadták a gyerekeknek kiírt rajzpályázat díjait
Következő cikkVálasztási kisokos, avagy menjen a szavazóköre irányába!