A 41. Balaton-átúszáson a dunakesziek ismét bebizonyították, hogy Dunakeszi sportos város. A teljes távot 82-en, a féltávot 6-an úszták át, sőt, az áthúzáson és képviselték a várost.

Vízparti település lakóiként nemcsak a Dunán, a Balatonon is otthonosan mozognak a dunakesziek. A sportesemény szomszédságában, a város balatonakarattyai üdülőjében sorra táboroznak a dunakeszi gyerekek, a vállalkozó szelleműek pedig július 23-án átúszták a magyar tengert. A hullámokkal és az időpontváltozásokkal nem törődve 88-an értek célba, ebből 82-en választották a teljes távot. A Balaton-áthúzáson is hárman képviselték Dunakeszit.

Bodor Ildikó és Duschek Zsolt büszke dunakeszikénk úszták át a Balatont

A megmérettetésen részt vett a VSD úszószakosztálya, több dunakeszi sportoló is, valamint szokásához híven teljesítette a távot Dióssi Csaba polgármester és felesége, Gaál Andrea is. Bodor Ildikó és Dushek Zsolt még egy felirattal is hirdette, hogy büszke lakói Dunakeszinek!

🏊🏻‍♂️A fittség jó érzés, ebben a közösségben megélni – élmény!

Közzétette: Dióssi Csaba – 2023. július 23., vasárnap

Ahogy a jelenlegi információk mutatják, a legjobb dunakeszi eredményt Bencze András Péter érte el, 1:35:36-os eredménnyel. Ha Ön is ott volt, küldjön képet!

Előző cikkBeköszöntött az uborkaszezon, de mi a helyzet a beruházásokkal?
Következő cikkElkerülhetetlen a teljes útzár a Nap utcában