Három éve szintén a Toldi játszótéren cserélte le a focikapu hálóját Böőr Zoltán egykori válogatott labdarúgó, most pedig profi labdákat adományozott a játszótérnek.

A huszonegyszeres válogatott Böőr Zoltán és családja itt él, gyakran járnak a játszótérre, ahol hallotta, hogy a gyerekek sokszor kérdezik a szüleiket, hogy ugye hoztak labdát, és a válasz persze nem mindig az, hogy igen.

Sokféle labdával lepte meg a korábbi válogatott focista a gyerekeket

“Mi is jártunk már úgy, hogy otthon hagytuk a focilabdánkat. Innen jött a gondolat, hogy kellene ide egy labdatároló, benne labdákkal, hogy azok is tudjanak focizni, játszani, akik otthon hagyták a labdájukat.

Megkerestem Sipos Dávidot, akivel jó az együttműködésünk. örömmel fogadta a megkeresésünket, hogy kézi-, foci-, kosár- és rögbilabdákat ajánlanánk fel”

– nyiltkozta Böőr Zoltán.

Böőr Zoltán és felesége korábban a pálya körüli hálót ajánlotta fel

Sipos Dávid alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy az egykori válogatott focista korábbi felajánlásánál is hangsúlyozta, hogy folyamatosan igyekszik segíteni a várost, és ez valóban így is van. “Zolira számíthatunk az iskolai báloknál, rendezvényeknél és itt, a játszótéren is, hogy felajánlásaival még színesebbé tegyük a gyerekek kikapcsolódását. Amikor Zoli megkeresett a labdák ötletével, a Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársaival és Tóth Eszter főkertésszel egyeztettem a tárolás lehetőségéről. Szerintem egy nagyon szép és praktikus tárolót sikerült ide készítenie a közüzemi kft. asztalosainak.

Böőr Zoltán és Sipos Dávid helyezték ki az új labdatárolót

Arra kérek mindenkit, hogy vigyázzunk rá” – nyilatkozta a Postnak Sipos Dávid alpolgármester.

Előző cikkA helyi értékekről nyílt szabadtéri kiállítás a Casalgrande téren
Következő cikkKovács Györgyné Evelin néni 95 éves lett