A Toldi játszótéren cserélte le a focikapu hálóját Böőr Zoltán egykori válogatott labdarúgó. A játszótér eszközeinek a felújítását egyébként a héten végzi az önkormányzat.

A huszonegyszeres válogatott Böőr Zoltán és családja új hálókat vásárolt a Toldi játszótér sokat látott kapuira. A szerelést szerdán délelőtt végezték.

Sipos Dávid alpolgármester megköszönte a gesztust. Azt mondta, “ritka esemény, hogy egy itt lakó saját felajánlásából vásárol valamilyen játszóeszközt”. Egy városnak nagyon fontos, hogy a játszóterei rendben legyenek. Mindig végzünk felújítást, éppen most kezdték el az eszközök festését a Közüzemi Nonprofit Kft. munkatársai – tette hozzá.

Böőr Zoltán a többi közt a Debrecenben, a Győri ETO-ban és az Újpestben játszott. Háromszoros magyar bajnok, kétszeres magyar szuperkupa győztes és 21 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban. Sportpályafutását 26 éves korában egy sérülés törte meg. Ennek köszönheti, hogy megismerte a feleségét, aki gyógymasszőr.

2015 óta élnek Dunakeszin, a Toldi városrészben. Két lányuk van, 6 és 14 évesek. Miután a lakásukhoz a Toldi játszótér van legközelebb, naponta járnak oda. Azt mondják, nagy örömmel segítettek annak a közösségnek, ahol élnek. “Bízunk benne, hogy ez a háló is hamar elhasználódik és akkor majd újra kicseréljük” – tette hozzá Böőr Zoltán.

Előző cikkKriptovalutával csalt egy dunakeszi férfi
Következő cikkHiába várjuk – az idén is elmarad a Sziget