Gyerekzsivajtól volt hangos a VOKE József Attila Művelődési Központ kisterme, ahol nehezebb helyzetben élő családok gyermekeit ajándékozta meg a város önkormányzata karácsonyi ajándékokkal.

„Néhány angyalka úgy döntött, hogy kicsit hamarabb hozza el a karácsonyi ajándékot” – mondta Gál Gellért Ákos a Család- és Gyermekjóléti Központ szakmai igazgatója, intézményvezető-helyettese.

Szabó József önkormányzati képviselő, az adománydoboz akció elindítója

Szabó József képviselő a teremben lévő anyukáknak és gyerekeknek örömmel újságolta, hogy több nagylelkű dunakeszi lakos nagyon sok ajándékot ajánlott fel karácsonyra, ezzel segítve az angyalkáknak. 10 éve már, hogy a képviselő életre hívta az akciót, amelynek keretein belül évről évre egyre több ajándék gyűlik össze a rászoruló gyerekek számára. A képviselő megköszönte a felajánlóknak, hogy adományaival hozzájárultak ahhoz, hogy örömet szerezzenek a családoknak, és arra biztat mindenkit, hogy ha tehetik, csatlakozzanak, jövő héten még folyamatosan osztják az ajándékokat.

Dióssi Csaba polgármester, Sipos Dávid alpolgármester és Nyíri Márton alpolgármester évek óta magánszemélyként is támogatja az adománydoboz akciót

Dióssi Csaba polgármester megköszönte fáradozásukat a DÓHSZK munkatársainak, akik egész évben segítik a dunakeszi családokat. A polgármester boldog ünnepeket kívánt a gyerekeknek és a szüleiknek, majd elkezdték személyesen átadni az apróságoknak az ajándékokat, akik örömükben majd kibújtak a bőrükből. 

Az adományozás lehetőségéről bővebben itt olvashat.

Előző cikkA 10. születésnapját dunakeszi labdával és kézműveskedéssel ünnepelte a Kincsem Bölcsőde
Következő cikkDunakeszi tarolt Pest vármegye Sportkarácsony díjátadóján