Két napig igazi klubhangulat töltötte be a Főteret. A swing- és a jazzműfaj “krémje” jött el, hogy elvarázsolják a közönséget. Rekkenő hőség volt, de szerencsére az italokkal és a hatalmas árnyékolóval elég kellemes volt a tér. Az esemény háziasszony idén is Náray Erika volt, a házigazda szerepét pedig most is Pethő Krisztián önkormányzati képviselő vállalta magára.

A két napos rendezvény repertoárjában volt könnyedebb swing és klasszikus jazz is, sőt, gyerekkoncert is. Mi a Cotton Club Singers koncertjére látogattunk ki.

Náray Erika és Pethő Krisztián önkormányzati képviselő az esemény állandó háziasszonya és házigazdája

A népszerű vokálcsapat nagysikerű koncertet adott az idei Jam Jazz második napján. A kánikulában is megtelt a nézőtér. Az előadás a tervezettnél tovább tartott, és ha a közönségen múlik, talán hajnalig se engedték volna le a színpadról a művészeket. 

A kánikula sem tartotta vissza a nézőket

A koncerten sok szólószámot is előadtak, megmutatva ezzel a művészek sokoldalú tehetségét. A program végén Fehér Gábor zongorához ült, és a három énekessel közösen búcsúztak el a közönségtől. A Cotton Club Singers fellépése méltó befejezése volt az ide eseménynek.

A rendezvény egyik újítása volt, hogy ide települt ki elsőként a Dunakeszi Shop. Ez a lehetőség várhatóan állandó eleme lesz a rendezvényeknek.

Dunakeszi Shop a Jam Jazz Fesztiválon

Akit pedig a hétfői munkanap nem láncol irodába, annak ebben az őrületes melegben ajánljuk a dunakeszi szabadstrandot. Ha pedig kedvet kapott a szabadtéri koncertekhez, előadásokhoz, nézze meg a Dunakeszi Teátrum augusztusi kínálatát, még akadnak jegyek.

Előző cikkHarmadfokú hőségriasztás van Dunakeszin is!
Következő cikkFelpörgött a Gondosóra igénylések száma Dunakeszin