Az önkormányzat hagyományos karácsonyi ajándékaként 600 önkéntes diák 7300 csomagot visz házhoz a 65 év feletti dunakeszi lakosoknak. A csomagok összeállítása, kiszállítása igazi csapatmunka. Nem véletlen, hogy a csomagok átadásakor sok esetben szem nem marad szárazon. A kézbesítés jövő héttől folyamatos, egészen karácsonyig tart. Készüljön, újdonság is lesz a csomagban!

A programiroda tájékoztatása szerint a csomag tartalmát a tavalyi visszajelzések alapján átalakították, de aggodalomra semmi ok: sokak kedvence, a kisgyerekek által rajzolt üdvözlőlap idén is ott lapul majd az ajándékok között.

Minden generáció kiveszi a részét: a legkisebbek készítik el minden évben a karácsonyi üdvözlőkártyákat

A diákok közösségi munka keretében vállalják minden évben a kézbesítést, akik jutalomként aquaparkozást, a legszuperebb osztály pedig osztálykirándulást kap ajándékba.

Az önkéntesek munkájába minden évben bekapcsolódik a Városi Sportegyesület Dunakeszi is, a képen Kundlya Zsófia és a VSD pomponosai láthatók

Ha valakit nem találnak otthon, még egyszer megpróbálják majd az átadást. Ha valaki mégsem kapja meg a csomagját, akkor januárban átveheti a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán. Erről pontos tájékoztatást később tesz közzé a programiroda.

Előző cikkAmi nekünk tetszik… – Elkészült az Aradi vértanúk tere
Következő cikkFitneszpark épül az Üdülő utcában