A 9. ALcSÓfesztivál nyitó elemeként szeptember 17-én, szombaton reggel az alsói utcákat járva zenés ébresztőt fúj a dunakeszi fúvószenekar. Az idén éppen fél évszázados fennállását ünneplő Dunakeszi Koncertfúvósoknak a zenés ébresztő „műfajában” már több évtizedes tapasztalata van a városunkban, Alsón története során először fog muzsikálni, megalapozva a szombat délutáni 9. Dunakeszi ALcSÓfesztivál hangulatát.

A szervezőktől megtudtuk, hogy a fúvósok zenei repertoárjában magyar és nemzetiségi indulók szerepelnek majd. “Kérjük az alsóiakat, hogy füleljenek szombaton reggel, üdvözöljék szeretettel a fúvószenekar tagjait, köszöntsék a ‘zenélő teherautón’ ülő előadókat” – írják a szervezők.

A zenekar előreláthatóan reggel 7:00 óra körül érkezik Alsóra, és mint azt a mellékelt térképen berajzolva is látható, az alábbi útvonalon gurulva „fújja majd a magáét”: a Muskátli utca elejéről indulva Magdolna utca – Rozmaring utca – Éva utca – Rezeda utca – Dália utca – Gizella utca – Szegfű utca – Rozmaring utca – Ibolya utca – Viola utca – Gizella utca – Tulipán utca – Margit utca – Muskátli utca – Gizella utca – Gyöngyvirág utca – Ágnes utca – Muskátli utca – Ilka utca – Gyöngyvirág utca – Piroska utca – Muskátli utca – Erzsébet utca – Gyöngyvirág utca – Hóvirág utca – Ida utca – Szegély utca – Gyöngyvirág utca – Pálya út – Bojtorján utca és végül Napraforgó tér „végállomás”.

Előző cikkCímvédőként képviselte Magyarországot a Dunakeszi Teniszklub
Következő cikkÖsszevertek egy utast Fótnál a vonaton – segítsen a dunakeszi rendőröknek a tettest megtalálni!