Péntek délután óvodások és szüleik, óvónők és nyugdíjas kollégáik, meghívott vendégek és régi óvodások együtt ünnepelték a Játszóház Óvoda 40. születésnapját.

A megjelenteket a tagóvoda vezetője, Madárné Kondacs Mária köszöntötte, aki felidézte az óvoda történetét, külön kiemelve a bővítést, amikor 8 csoportos intézménnyé válhattak.

Jobbra Madárné Kondacs Mária, a tagóvoda vezetője

Nyíri Márton alpolgármester beszédében az óvodapedagógusok több évtizedes kiemelkedő tevékenységét méltatta, emellett felidézte a kezdeti időszakot is. „Ma jubileumot ünnepeltünk: 40 éves a Játszóház Óvoda! Emlékszem, amikor még épült a nagy homoktengerben (a Lenin-szobor mellett, merthogy ilyen is volt Dunakeszin). 40 év hosszú idő, ma már olyanok viszik a gyermeküket az oviba, akik egykor maguk is oda jártak! Jó helyre viszik: kiválóan felkészült, melegszívű, jó kedélyű óvó nénik és óvodai dolgozók vigyáznak rájuk!” – hangzottak Nyíri Márton elismerő szavai.

Nyíri Márton alpolgármester mondott ünnepi beszédet

Az alpolgármester a gyerekeknek Dunakeszi Szeletemet hozott ajándékba, Dunakeszi Város Önkormányzata pedig emléklappal ismerte el a Játszóház Tagóvoda négy évtizedes kimagasló tevékenységét, amelyet Madárné Kondacs Mária, a tagóvoda vezetője vett át Nyíri Márton alpolgármestertől.

Dunakeszi Város Önkormányzata emléklappal ismerte el a Játszóház Tagóvoda négy évtizedes kimagasló tevékenységét, amelyet Madárné Kondacs Mária, a tagóvoda vezetője vett át Nyíri Márton alpolgármestertől

A műsorról az egykori óvodások gondoskodtak, akik ma már a zeneiskola növendékei.

Az óvónők igazán kitettek magukért. Jobbnál jobb programok várták a gyerekeket. Volt tombola, totó, rajzverseny-eredményhirdetés, lufikarkötő, kézműveskedés, ugrálóvár, de még lovaglás is.

Kézműveskedés a születésnapi ünnepségen

Nézze meg képes összeállításunkat!

Előző cikkLelőtt kutya ügyében nyomoz a dunakeszi rendőrség
Következő cikkTörpemalactól az óriás munkagépekig – így láttuk a gyereknapot