Szeptember 8-10. között jön a város legnagyobb rendezvénye, a Dunakeszi Feszt. Ebben a cikkünkben minden hasznos infót megtalál, de néhány változásra felhívnánk a figyelmet.

  • Az első és legfontosabb, hogy a pénteki koncertek később kezdődnek. Ennek oka, hogy a pénteki munkanapra és a beléptetési rendszerre hivatkozva többen jelezték, nem érnének oda időben a koncertre, kezdődjön később a program. A szervezők engedtek a nyomásnak, és a tervezett 19:15 helyett 20 órakor kezdődik meg az esti program. Tehát Dzsúdló 20 óra, Azariah nagyjából 22 óra.
  • Ha már beléptetés! Nagyon fontos, hogy – mint minden magyarországi nagy fesztiválon – itt is komoly szabályok vonatkoznak a fiatalkorúakra. 16-18 év közöttiek egyedül csak szülői nyilatkozattal léphetnek be, a 16 év alattiak pedig vagy szülői kísérettel, vagy megbízott nagykorú felügyelete mellett. Nem érdemes ezek nélkül útnak indulni, mert nem lesz elég valakit “leakasztani a sorból”, hogy aláírja a papírt. Ugyanis szülői és nagykorúi kíséret esetén is hitelt érdemlő igazolvány is szükséges majd hozzá. A dokumentumok itt tölthetők le:
  • Újdonság még, hogy bár az eredeti programkiírásban nem szerepelt, lesz óriáskerék.
  • Közzétették időközben a fesztiválbusz menetrendjét is:

a vidámparknál Dunakeszi Kártyával, társkártyával és vendég társkártyával kedvezményes jegy váltható

  • A leghasznosabb újdonság pedig a Dunakeszi Kártya kedvezményrendszerének kibővítése.

Mi az a társkártya, és hogy juthat hozzá?

Dunakeszi Kártyával a belépés ingyenes! Dunakeszi társkártyával és vendégkártyával kizárólag a helyszínen – 20% kedvezménnyel – válthatók meg a napi jegyek vagy a hétvégére szóló bérletek.

Hogyan juthat hozzá ilyen kártyához? Dunakeszi Kártya-birtokostól szükséges hozzá meghívó, ami a Dunakeszi App-ból e-mail formájában érkezik. Társkártyát az kaphat, aki rendelkezik ideiglenes lakcímkártyával, vendégtárskártyát pedig bármely más településen élő meghívás útján.

A részletes programról, állandó programokról, hasznos tudnivalókról bővebben itt olvashat.

Előző cikkElindult a Yard bisztró – De mi a helyzet az itt tervezett ifjúsági házzal?
Következő cikkÚj feladatot vállal Dunakeszi alpolgármestere