Juhos Márton képviselő, Lakótelep-fejlesztésért felelős önkormányzati megbízott titokzatos bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán. Azt írta: „Valami készül, valami épül nemsokára a Szent István parkban!” Felkerestük, hogy néhány részletet megtudjunk ezzel kapcsolatban.

A képviselő kérdésünkre elmondta, hogy szeretné, ha a lakótelep minden korosztály számára élhető és otthonos lenne. Kiemelte, hogy a nyugdíjasok és a fiatalok mellett a kisgyerekes családok is nagy számban élnek itt, ezért fontosnak tartja, hogy az ő szempontjaik szerint is alakítsák a házak környezetét.

Juhos Márton képviselő és Tóth Eszter főkertész egyeztet a Szent István parkról

„Minden környéken fontos, de ha valahol igazán nagy szükség van a játszóterekre, az a lakótelep. Képviselői kinevezésem óta sokat beszélgetek az itt élő emberekkel. Egyeztettem több közös képviselővel, és nemrég kisgyermekes anyukákkal is ötleteltünk a lehetőségekről. Ami a szülőknek fontos, nekünk is az, ezért a beszélgetések során szerzett benyomások és jelzések alapján úgy éreztem, szükség van a Szent István park megújítására. Részleteket még nem árulhatok el, de annyit már mondhatok, hogy Dióssi Csaba polgármester úr támogatásával egy igazán izgalmas, vagány játszótérben gondolkodunk. Emellett több szakaszon vizsgáltuk az akadálymentes, biztonságos gyalogos megközelítés lehetőségét Tóth Eszter főkertész asszonnyal. Még egy kis türelmet kérek az itt élőktől. Ígérem, hamarosan kiderül, milyen újdonság érkezik a Szent István parkba” – zárta a képviselő.

Előző cikkHelyi szerzők műveit bemutató antológiával ünnepelték Dunakeszin a magyar kultúra napját
Következő cikkTOP 5 újévi fogadalom