Csütörtök reggel Vác állomáson egy műszaki hibás motorvonat akadályozta a forgalmat, ezért Göd és Vác között fél órán át szünetelt a vonatközlekedés. A szobi vonalon a vonatok feltorlódtak, 30-40 perces késésekre kell számítani.

A késések csökkentése érdekében a Vácról 6:32-kor Monorra indult S57-es vonat csak Üllőig közlekedik. A Monorról 8:36-kor Vácra induló S57-es vonat csak Üllőtől fog közlekedni – írja a Mávinform.

Frissítés csütörtökön 5:30-kor:A Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd vonalon a vonatok már a Nyugati pályaudvar lezárása idején érvényes menetrend szerint közlekednek, nincsenek korlátozások.

Rákospalota-Újpestnél szerdán napközben beemelték a kisiklott teherkocsit, majd helyreállították a megrongálódott váltószerkezeteket és a vágányszakaszt. Szerda estétől folytatják a munkát a felsővezeték helyreállításával, amely még napokba telik.

Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között szerdán 20:25-kor visszadták a vasúti pályát a vonatforgalomnak, már közlekednek a vonatok Vác, illetve Szob felé, de még nem teljes az esti menetrend.

Címlapképünkön az állomásnál elkészült új biciklitároló látható.

Előző cikkKülönleges Sajdik-rajzokat kapott meg Dunakeszi
Következő cikkBajnoki érmes úszó Dunakeszin, Mészáros Villő még csak 9 éves