Kétszer megszúrta, majd az utcán a fölre rogyó asszony fejét egy téglával is megütötte Fóton egy idős férfi. A brutális gyilkosság mögött elmérgesedő anyagi vita állhat.

Teljesen bekattanhatott az a 86 éves fóti férfi, aki két késszúrással megölte élettársa lányát még tegnap. Mára a Fótinfó részleteket tudott meg a kegyetlen bűncselekményről. Azt írják, hogy az eset a városban rendkívül népszerű Bundiner Cukrászda mellett történt.

Egy vissza nem fizetett kölcsön miatt robbant ki a vita az 51 éves nő és későbbi gyilkosa között. A férfi először a lakásban szúrta meg az áldozatát, aki az utcára menekült, de itt újabb szúrás érte. A rendőrség szerint később egy féltéglával fejbe is verte az akkor már nagy valószínűséggel élettelen nőt.

A Postnak egy közvetett szemtanú leírta az esetet. Úgy fogalmazott, hogy az idős férfi egyszerűen odasétált az utcán összeeső nőhöz, mintha csak egy érdeklődő lenne, majd többször megszúrta a már vérző asszonyt, miközben mások az áldozaton próbáltak még segíteni. Közben állítólag azt mondta: “többet nem lopsz pénzt”.

Ekkor egy nő ellökte a férfit, de a “kés már beletört a szegény nőbe”.

MTI/Mihádák Zoltán

A közelben van az orvosi ügyelet, azonnal érkezett az izmos ügyeletes orvos, de azt mondta, “nincs mit csinálni, még a lakásban vágták el a nyaki ütőerét.”

A Fótinfó legfrissebb cikkében arról ír egy a házban élő lakóra hivatkozva, hogy a késelő férfi azt mondta: 300000 forintot ellopott tőle a nő és ezen vesztek össze. 

A Fótinfo úgy tudja, hogy az áldozat egy Fóton jól ismert korábbi válogatott sportolónő édesanyja. A meggyilkolt nő férje népszerű fodrász Fóton, a szomszédos várost valósággal sokkolta a véres emberölés híre.

Előző cikkHa tavaly költözött Dunakeszire, figyeljen, építményadót kell fizessen
Következő cikkFarkasordító hideg lesz a jövő héten