Havazás, súlyos mínuszok, de nasütés is várható a jövő héten. A következő hétvégre mondanak mínusz 12 fokot is. Napközben is fagypont alatt maradhat a hőmérséklet.

Hétfőn még minden rendben lesz, kevés helyen eshet hó. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 1 és mínusz 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn mínusz 1 és plusz 4 fok között várható, a naposabb északi részeken lesz melegebb.

Pénteken és szombaton azonban a legtöbb helyen néhány órára kisüt a nap, ugyanakkor helyenként hózápor is lehet. A szél néhol erős lesz, péntek hajnalban mínusz 10 és mínusz 2 fok, napközben mínusz 3 és plusz 2 fok várható. Szombaton mínusz 12 és mínusz 4, napközben mínusz 5–0 fok lehet.

Vasárnap is lesz napsütés, de néhol kialakulhat hózápor. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 12 és mínusz 4 fok között várható, de néhol hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 5 és 0 fok között alakul – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

A Tóvárosban mindenesetre már készülnek az esetleges korcsolyázásra.

Előző cikkTéglával ütötte a halott asszony fejét a hidegvérű gyilkos fóti férfi
Következő cikkHajnalban egy hatalmas járművel találkozhat Dunakeszin