Nemrég beszámoltunk arról, hogy a VOKE József Attila Művelődési Központ télen a megemelkedett rezsiárak miatt leállásra kényszerül. Azonban most úgy tűnik, az önkormányzattal együttműködve mégsem zár be teljesen az intézmény.

Csoma Attila igazgató a helyi televíziónak elmondta, hogy takarékosabban, összébb húzva, de a közművelődési munka folytatódhat. A koncerttermet várhatóan továbbra sem tudják majd használni, itt december elejéig megtartják a programokat.

Városi Néptánc Gála 2022

A karácsonyi koncertet semmiképp nem akarják elengedni, ezért azt egy héttel korábbra hozták, és december 8-án tartják meg a Bárdos iskolával közösen.

Mi lesz az újévi koncerttel?

Az előadásokat december elejéig megtartják, például a Farkas Ferenc zenei bérlet első két előadását, október 28-án és november 25-én is itt nézheti meg a közönség. Azonban az újévi koncert már a Radnóti Miklós Gimnázium aulájában lesz.

Újévi koncert 2020

A Dunakeszi Teátrum előadásai zavartalanul mennek tovább, a következő darab november 5-én A hűtlenség ára lesz, amiről mi is írtunk.

Az igazgató az interjúban arra kéri a közönséget, menjenek minél többen az előadásokra, hiszen ezekben az időkben még fontosabb, hogy támogassuk a kultúrát, a közösséget.

Előző cikkSzijjártó Péter külügyminiszter egy dunakeszi étteremben látta vendégül a koreai gazdasági minisztert
Következő cikkVirágba borult a város, de idén valami más, mint eddig