CHAZZ PALMINTERI: A HŰTLENSÉG ÁRA című darabjában Jack a húszéves házassági évfordulójukon egy gyémántnyakékkel lepi meg a feleségét – és egy bérgyilkossal. A nagysikerű előadás november 5-én Dunakeszire érkezik.

Maggie ugyan régóta sejti, hogy a férje összeszűri a levet a titkárnőjével, de nem gondolta, hogy ide jutnak. Ám a dolgok nem mennek olyan gyorsan, mert a bérgyilkos a férj jelére vár, egy telefoncsengetésre. Addig is beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel…

A világhírű Chazz Palminteri színész magának írta Tony szerepét, és nagy sikerrel el is játszotta a kaliforniai The Court Theatre-ban 1991-ben. Magyarországon a Fórum Színház játssza hatalmas sikerrel a darabot, melyet a fiatal Csukás fivérek fordítottak. Három, országosan ismert kitűnő színész jutalomjátékát élvezhetjük: A feleség szerepében Pikali Gerda látható, a férjet Németh Kristóf, a szeretnivaló bérgyilkost pedig Nagy Sándor alakítja a Bagó Bertalan rendezte előadásban.

Producer: NÉMETH KRISTÓF, a Fórum Színház igazgatója.

Az előadás november 5-én 19 órakor lesz a VOKE József Attila Művelődési Központban. Jegyek már kaphatók. Akár OTP SZÉP-kártyával is.

Előző cikkHallgassa meg élőben, mit gondolnak rólunk, magyarokról
Következő cikkRüh ütötte fel a fejét egy dunakeszi egyházi intézményben