Újra pályázhat a „Tiszta udvar, rendes ház” és “Zöld balkon” címekre. Pár fotó, egy adatlap, és ha megérdemli, máris elnyerheti az udvarát vagy erkélyét dicsérő táblát. Mutatjuk, hogyan.

Nyíri Márton környezetvédelemért felelős alpolgármester lapunknak elmondta: “Az önkormányzat fontosnak tartja, hogy a rendezett városkép érdekében elismerjük és követendő példaként hivatkozzunk olyan ingatlanokra, amelyek tulajdonosai gondot fordítanak arra, hogy Dunakeszi szép, rendezett város legyen a magántulajdonú ingatlanok tekintetében is.”

Zsezserán Antal és felesége is elnyerte a „Tiszta udvar, rendes ház” elismerést, amelyet Nyíri Márton alpolgármester és Juhász Ádám adtak át

Pályázati feltételek:

  • Pályázati adatlap kitöltése és visszaküldése (2120 Dunakeszi, Fő út 25.). A borítékra írják rá: “Zöld balkon” vagy “Tiszta udvar, rendes ház”. E-mailben is elküldhetik az adatlapot a zolddunakeszi@freemail.hu e-mail címre.
  • 4-5 fotóból álló melléklet a virágos, ápolt, gondozott kertről, utcafrontról, erkélyről, balkonról.
  • Az elismerésben mindenki részesül, aki megfelel a pályázati kiírásnak, erről a Rendezett Városért Tanácsadó Testület dönt. A sikeres pályázók 15cm x 20cm-es, Dunakeszi címerrel és a kategóriának megfelelő felirattal ellátott táblát kapnak. Ezt az utcafronti részen vagy az erkélyen, jól látható helyen kell elhelyezni a nyerteseknek.

Zsezseránék nagy gondot fordítanak a gyep ápolására, ezt büszkén mesélték nekünk is, amikor náluk jártunk

A pályázati adatlapot innen töltheti le.

Előző cikkToboroznak a dunakeszi iskolákban
Következő cikkVirágosztás, koncert, tőlünk egy vers – így ünneplik Dunakeszin a nőnapot