10 perces videóban szidta és kérte ki magának a szakorvosi rendelő egyik osztályának betegellátási gyakorlatát egy férfi a közösségi médiában. Dunakeszi alpolgármestere is látta a felvételt, és utána a polgármester intézkedett.

Az önkormányzat nevében köszönöm észrevételét – írta Facebook-kommentjében Sipos Dávid. Az alpolgármester arra a videóra reagált, amelyen egy férfi zihálva, szinte kiabálva szidta a szakorvosi rendelő egyik részlegének betegfelvételi gyakorlatát. Arról beszélt a közösségi médiában, hogy nem egy zárt szobában, hanem a folyósón rögzítik a betegek adatait, amely jogilag aggályos.

A kirohanás (szó szerint ez történt) után Sipos Dávid kommentelt a videó alatt. Azt írta a dunakeszi politikus, hogy “a rendelőintézet tájékoztatása szerint a doktornő szerette volna ilyen módon csökkenteni a járvány miatt a szűkebb irodában történő időtöltést, de ez véleményünk szerint már nem indokolt. A videó közzétételét követően, másnap intézkedett a szakorvosi rendelőintézet a szeparált módon történő páciensegyeztetésről”.

A láthatóan feltűnési kényszerrel megáldott férfi válaszolt, azt mondja, hogy ellenőrizni fogja a változást, és arról is közzétesz majd egy videót.

Előző cikkÚj lovas képviseli Dunakeszit a Nemzeti Vágtán
Következő cikkRómeóért autóztak 260 kilométert a dunakeszi rendőrök, megvolt rá az okuk