Legyen bulizene a strandon – legalábbis ezzel ért egyet a Post olvasóinak döntő része. Szavazásunkon 1800-nál többen voltak a zene mellett és alig 400-an ellene.

Engem egyáltalán nem zavar! Sőt, kimondottan szeretem, legalább van egy kis élet! Én szeretném, ha maradna! – írta többekkel együtt egy kommentelőnk a 6 napja meghirdetett szavazásunk alá. Azt kérdeztük, hogy kell-e zene, amely gyakran talán túlságosan is hangosan szól, az egyre szépülő strandra. A szavazás szerdán zárul, de elsöprő többségben vannak a zenepártiak. A tuc-tuc partizene a Mi a kavics helyről szól amelyet kétségkívül sokan látogatnak. Budapestről, Fótról és Gödről is sokan átjárnak.

A kommentelők között persze vita is támadt, hogy milyen jellegű zene szóljon, de ebben is a dj-k által kevert, most divatos ritmusok mellett érvelők vannak többségben, de azért van, aki szerint napközben lágyabb, nyugisabb muzsika volna jó. Az ellentábort olyan vélemények jellemzik, mint  “először a Révdűlőben lakók véleményét kérjék ki! Itt zavaró a disco zene!”.

Információnk szerint a város vezetését is dilemma elé állítja a Mi a kavics népszerűsége. Egyrészt jó, hogy van pezsgő élet a strandnál, másrészt viszont a környéken élők nyugalma is fontos. Ha tippelnünk kellene, akkor napközbeni hangerő-szabályozás lesz a megoldás, más kérdés, hogy az is egyéni kérdés, hogy kinek mi szól hangosan.

Szerdán még szavazhat a Facebook-oldalunkon arról hogy kell-e a strandra zene vagy sem.

Előző cikkMár biztos, hogy idén nem lesz tűzijáték Dunakeszin
Következő cikk5 külügyminiszter a dunakeszi Part Caféban