Összeszedtük, hogy mi minden készült el a választások körül és mi az, ami még hátravan. Főleg utakat, utcákat, járdákat tettek rendbe.

Az őszi nagy, mondhatnánk kampánymunkák során elkészült a Nap utca ahol új parkolókat alakítottak ki és a sportpálya körüli védőháló is megújult. Szintén új a Rákóczi út Kálmán út és Hunyadi út közötti szakaszának burkolata. A Barátság utca 1-3, 5-7 közötti szervizutakat is leaszfaltozták, hasonlóan a Fenyves utcához.

Járdák is épültek és épülnek még most is. A Muskátli utca ebből a szempontból kész, de a Zápolya utcában és a Gyöngyvirág utcában még bőven dolgoznak. A Felhő és Kiscsurgó utcában azonban már szintén végeztek.

Nagyobb építkezések vannak még a Kőrösi parkban, ahol az útburkolati felületek már készen vannak, de a 250 méteres futókör kialakítása még hátravan. November végére kész lesz, de a sporteszközök, utcabútorok tavasszal kerülnek a helyükre.

A Határ úton ivóvízhálózat rekonstrukció zajlott, a héten visszakerül a munkaterület az önkormányzathoz és akkor kezdik el a felújítást a Fóti úttól a Rákóczi útig.

Végül az önkormányzat tájékoztatása szerint az új óvoda építése a tervek szerint halad.

Előző cikkKülönös történet az ünnepélyes alakuló ülésen
Következő cikkÚtlezárások – Budapestre jön a világ egyik hatalmassága