A VOKE-ban tartották meg az dunakeszi képviselő-testületi alakuló ülését. Meghallgatták a pontos, jogerős eredményt és az ezt részletező beszámolót. Dunakeszin tehát ma estétől kezdődhetett meg az érdemi képviselői munka.

Lényeges szabálytalanság nem történt a kampány során, de volt egy olyan eset amelyet meg kellett említeni – mondta a jelenlévők előtt dr. Pál Lajos a helyi választási bizottság elnöke. Arról az ügyről számolt be, amikor egy akkor még képviselőjelölt hangfelvételt készített a választási bizottság üléséről, amely pont az ő beadványát tárgyalta. Az elnök szerint semmi titkos nem hangzott el az ülésen, de ez a cselekedet morálisan elfogadhatatlan, ilyenre emlékei szerint – 2002 óta vesz rész a testület munkájában – nem volt példa.

Ezek után Dunakeszi régi-új vezetői koccintottak és elkészültek a protokollfotók is. Az érdemi munka holnaptól indulhat meg, azaz pl. Dióssi Csaba polgármester is már aláírhatja a különböző, az irányításhoz, ügyintézéshez elengedhetetlen hivatalos papírokat.

Dunakeszin német és bolgár nemzetiségi önkormányzat is alakult.

 

 

Előző cikkHasznos információk a hétvégi hosszú ünnepre
Következő cikkSoha rosszabb kampányt, sok minden megújult