A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Magyarországon az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével. Dunakeszin az önkormányzat évek óta rendezvényekkel csatlakozik a kezdeményezéshez. Idén Pindroch Csaba Segítség, megnősültem! című komédiáját hozták el az érdeklődőknek.

Az esemény alkalmából írtunk már a régi dunakeszi esküvői szokásokról, most pedig arra kérjük önöket, küldjék el, akár névvel, akár anonimitást kérve történetüket. Lehet szó a megismerkedésről, egy különleges lánykérésről, vagy csak egy mondatról, hogy mi a hosszú házasság titka. Lehet kép, videó, történet – ami a szívüknek kedves.

Várjuk a bejegyzés alatt kommentben vagy a kapcsolat@dunakeszipost.hu címre. Érdemes a tárgyban feltüntetni, hogy házasság hete.

Előző cikkA 90 éves Jekli Jánosnét, Róza nénit köszöntötték
Következő cikkDíjátadóval indult Az erdő szava Hejcén