A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei csütörtökön késő este igazoltattak Gödön egy sofőrt, akiről tudták, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. A férfi nem sokkal később rosszul lett és meghalt. Még vizsgálják a körülményeket – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Közölték: a rendőröket látva a férfi megpróbált a helyszínről elhajtani, később a kocsiból nem akart kiszállni, és támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben. A zavart férfit a rendőrök megbilincselték, és a szolgálati autóba ültették. A férfi autójának átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak. Az őrjöngő férfi percekkel később hirtelen elhallgatott, eszméletét vesztette, életjelet nem mutatott, így a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését, és értesítették a mentőket. 

A férfin a mentőszolgálat kiérkező munkatársai sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére elhunyt – olvasható a rendőrségi közleményben.

A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja, a Központi Nyomozó Főügyészség pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást – tudatták a police.hu-n.

Előző cikkÚjabb bejelentés: egészségházat épít a város
Következő cikkMindannyian egyformák vagyunk… – Csak kicsit másképp